02 szeptember 2013

Az AZTÉK minta nálam is hódít-Aztekenmuster

 

1

Idén nyáron nagyon divatosak voltak a törzsi mintákkal ellátott ruhadarabok.Igazából engem még csak most csapott meg a szele.Nem vagyok kimondottan divat követö,viszont vannak ruhadarabok,színek,formák,ami esetleg megtetszik egy adott divat hullámban.Így lett ez az azték mintával is,bár egyetlen ilyen ruhadarabot sem vásároltam magamnak,csak magát a mintázatot találom nagyon érdekesnek és fantáziadúsnak .Valószinü az aztékok annakidején nem is sejtették,mit fognak elindítani szinte lavinaként a divat világában.De még csak azt sem tudhatták mi az,hogy divat… Viszont most ott van mindenen.Ruhán,körmökön,ékszerek formájában és sorolhatnám a variációkat mi mindent díszítettek mostanában vele.Söt milyen sokfajta minta lehetséges,mennyi variáció létezik, csak a képzelet szabhat mindennek határt.

Nos!Ahol a képzelet és a fantázia,ott én is szeretnék szerepet vállalni…:)

           Vajon az olvasóim között vannak akik az aktuális divatot követik? Ti vásároltatok aztékmintás ruhadarabokat idén? Ha igen,kíváncsi vagyok mit és ,hogy mivel párosítottátok?

                             A táska megtalálható a boltomban.

                             Hamarosan jelentkezem.XOXO_Heni

Azteken-Muster und Ethno-Prints gehören zu den Modetrends 2013.

Egal wohin man sieht, Azteken- und Ethno-Muster sind der Renner in den Modegeschäften. Für mich sind die aktuellen Trends nicht so wichtig. Da die Aztekenmuster aber sehr fantasievoll sind, wollte ich meine eigene Kreativität damit vereinen. Und so ist auch diese wunderschöne Tasche entstanden.:)

LG,Heni 

sztárokról "koppintva "

Mégtöbb kép az instagram-on: heniburger várlak szeretettel.