30 július 2013

Ennyire egyszerü….:)

 

 hogyan légy boldog

                         a kép forrása:2perc.hu

26 július 2013

2 Bella Italia


/A képek az utazásunkról készültek: második bejegyzés:2013.06.18 útközben és Termoli/ Ismét csodás,napsütéses napra ébredtünk,amit természetesen strandolással kezdtük .Majd utunkat folytattuk Olaszország keleti partja mentén,egészen Termoli-ig. Termoli nagyon szép város,legföbb nevezetessége a 11. században épült Svevo kastély, és a Katedrális,ahol Szent Basso és Szent Timóteus ereklyéit örzik. Este itt tértünk nyugovóra,majd másnap indultunk tovább,és eljutottunk Manfredoniáig.Erröl mutatok képeket a következö beszámolómban.
1 2
Termoli
termoli
termoli   Castello Svevo :
5
Castello Svevo
7
8
10
11
12
13
14
Cattedrale:Cattedrale
16
 18
19
20
21
30
32
R                            
Remélem tetszett a bejegyzésem,várlak titeket legközelebb is.:)
Szép 7végét kívánok:XOXO_Heni
20/1
20/3




22 július 2013

1 Bella Italia

/A képek az utazásunkról készültek: elsö bejegyzés:2013.06.17 Rimini/

Idén ismételten a csodás Itália mellett döntöttünk,és ismét célokat kitüzve magunk elé,elindultunk 3 hetes felfedezö utunkra.
De mégmielött belekezdenék a mesélésbe, ugorjunk kicsit vissza a nyaralás elötti bejegyzésemre,ahol a böröndbe való praktikus csomagolásról esett szó.Aki még emlékszik rá,egy kis válltáska köré szerettem volna a ruhatárat felépíteni,kevesebb cipövel elindulni és praktikusan összeválogatni a ruhatárat.Sajnos az utazásunk elötti nap,az elmélet a praktikus csomagolásról megdölt,és az egy böröndböl sajnos több lett…az 1-2 cipöböl is persze több lett,és az 1 válltáskából is több lett.:) Számomra ez egy lehetetlen küldetés volt.:S
Az utazásunkat 20 bejegyzésben szeretném nektek bemutatni.
Az elsö bejegyzésben Riminiröl láthattok képeket.Rimini tavaly is szerepet kapott,de akkor a városról mutattam néhány fotót,illetve osztottam meg néhány információt veletek.(ITT olvasható.)
Idén a tengerpartjáról készítettünk fotókat.

Térkép képe
rimini
rimini
rimini
rimini
rimini
rimini
rimini
rimini
rimini

Remélem tetszett a bejegyzés nektek.gyertek máskor is.:)
Hamarosan jelentkezem_XOXO:
Heni
20/2

sztárokról "koppintva "

Mégtöbb kép az instagram-on: heniburger várlak szeretettel.