30 szeptember 2013

Ismét egy spórolós akció :)

 

treboretta bag Hilco fabric

KARÁCSONYI AKCIÓ!

Tudom a karácsony még messze van,és nem is szeretném sürgetni az idöt,és titeket sem,de a boltom egész decemberben zárva tart.Így már most karácsonyi vásárlásra invitállak titeket INGYEN postaköltséggel .:)Ezt az akciót november 29.-ig vehetitek igénybe.

Tehát a mai naptól ,aki kettö vagy annál több táskát vásárol a boltomban ,nem számítok fel postaköltség.:) Ez azt jelenti,hogy esetenként akár 1000 ft-ot  is megspórolhatsz ,amit akár a többi ajándékra félre is tehetsz.:) Gyertek látogassatok meg ITT ,várlak titeket sok szeretettel.XO_Heni

KARÁCSONYI AKCIÓ!

 

treboretta bag lotta jansdotter fabric

Szeptember 30.-tól-november 29.-ig a boltomban egyazon vásárlás alkalmával,kettö vagy annál több táska vásárlása esetén,díjmentes a postaköltség .:) Várlak titeket sok szeretettel.:)

XO_Heni

25 szeptember 2013

Úúúújdonsááááág!!!!!

  Három táskát hoztam nektek mára,ebböl a két alsó számít újdonságnak,mivel cipzáras záródást (is) kaptak.Eddig ez nem volt jellemzö a táskáimra,de ezentúl szeretnék a cipzár kedvelöknek is kedveskedni.:)

És,Idöben szeretnék szólni azokhoz,akik szeretnének treboretta táskát ajándékozni karácsonyra!A boltom decemberben zárva tart! November 30.-án lesz az év utolsó postázási napja,így kérek mindenkit,idöben vásároljon,és ha megrendelést szeretne leadni,október végéig ezt tegye meg.Köszönöm szépen. 

treboretta bag lott jansdotter fabric

treboretta bag

 

treboretta bag 

Bövebben ITT olvashatsz róluk. XO_Heni

02 szeptember 2013

Az AZTÉK minta nálam is hódít-Aztekenmuster

 

1

Idén nyáron nagyon divatosak voltak a törzsi mintákkal ellátott ruhadarabok.Igazából engem még csak most csapott meg a szele.Nem vagyok kimondottan divat követö,viszont vannak ruhadarabok,színek,formák,ami esetleg megtetszik egy adott divat hullámban.Így lett ez az azték mintával is,bár egyetlen ilyen ruhadarabot sem vásároltam magamnak,csak magát a mintázatot találom nagyon érdekesnek és fantáziadúsnak .Valószinü az aztékok annakidején nem is sejtették,mit fognak elindítani szinte lavinaként a divat világában.De még csak azt sem tudhatták mi az,hogy divat… Viszont most ott van mindenen.Ruhán,körmökön,ékszerek formájában és sorolhatnám a variációkat mi mindent díszítettek mostanában vele.Söt milyen sokfajta minta lehetséges,mennyi variáció létezik, csak a képzelet szabhat mindennek határt.

Nos!Ahol a képzelet és a fantázia,ott én is szeretnék szerepet vállalni…:)

           Vajon az olvasóim között vannak akik az aktuális divatot követik? Ti vásároltatok aztékmintás ruhadarabokat idén? Ha igen,kíváncsi vagyok mit és ,hogy mivel párosítottátok?

                             A táska megtalálható a boltomban.

                             Hamarosan jelentkezem.XOXO_Heni

Azteken-Muster und Ethno-Prints gehören zu den Modetrends 2013.

Egal wohin man sieht, Azteken- und Ethno-Muster sind der Renner in den Modegeschäften. Für mich sind die aktuellen Trends nicht so wichtig. Da die Aztekenmuster aber sehr fantasievoll sind, wollte ich meine eigene Kreativität damit vereinen. Und so ist auch diese wunderschöne Tasche entstanden.:)

LG,Heni 

01 szeptember 2013

Őszi dúdoló



 
Fésüs Éva:Őszi dúdoló
 
Mit siratsz, te kismadár?
Elrepült a drága nyár.
Búzaszem nem terem
köd szitál a földeken.
Tarka lepke merre jársz?
Véget ért a lenge tánc
Itt az ősz, csendes ősz,
lopva lép a fürge őz.
Béka mondja: kutykurutty!
Kis porontyom, menj, aludj.
Jó gyerek nem brekeg,
téli álom lepte meg.


sztárokról "koppintva "

Mégtöbb kép az instagram-on: heniburger várlak szeretettel.