06 Mai 2013

a kulisszák mögött…rend a lelke mindennek –1-


rend 1
………a hatalmas mennyiségü anyagnak ,a kevés rakodós helynek és a parlagon heverö táskáknak köszönhetöen jelen pillanatban oltári nagy káosz van a varró szobámban…………
………bár egy ideje fontolgatjuk az átalakítását, a hálószoba projekt mégis megelözte a fontossági sorrendben,így az én szobám átalakításáról szött álmaim kitolódnak ismét a jövöbe………
………de azért még van mit szövögetnem,hiszen a hálóban lévö,még az elözö tulaj által “örökölt” beépített szekrény ideiglenesen hozzám költözik…..igaz, az elképzelésem a jövöt illetöen kicsit színvonalasabb,de a jelenlegi céljaimnak ez a bútor is tökéletesen megfelel…és hát mi a célom ? ……
…..REND!REND!REND!….
ezt most magamnak nyomatékosítottam nem nektek….:)bár lehet köztetek is van olyan aki épp ilyen helyzetben van………………
……merthogy hiába teszem az anyagokat az anyagok közé,a táskákat a táskához,így is háborús körülmények uralkodnak….  én pedig a béke érdekében csak  lengetem a fehér zászlómat férjecskémnek,ö pedig csak a fejét rázza….heniheni…:-) na igen,neki más elképzelése van a rendröl mint nekem.:)
   rend 2 …innen átkerültek az anyagok a dobozba…
… és itt a pillanatkép,ahogy kinézett…ahogy kinéz most(egy nagy dobozba tettem át az anyagok többségét,a többi még persze szortírozásra vár)……és ahogy ki fog nézni…..:D  …méghozzá május végére remélhetöleg…(most még a hálóban a beépített szekrény)
rend a lelke mindennek
szóval nálunk ez a májusi föprogram,
DE! ,hogy valami mással is elörukkoljak,kihirdetem,hogy játék indul –KINCSVADÁSZAT -címmel!

ahhoz viszont,hogy kincseket osztogassak néhány dolgot szeretnék ezzel kapcsolatban megemlíteni:
én,mint kapitány,a legénység néhány tagjának tudok felajánlani különbözö kincseket.(mint pl.az alábbi képen látható táska )
nektek,mint a legénység tagjainak, a feladatotok a kincsvadászat.ehhez viszont van néhány tennivaló ,elsö körben a hajó indulásáról kell gondoskodnotok.tehát:a jelenlegi 200 fös legénység mellé még 20 embert kell összetoboroznotok. a ti segítségetek nélkül sajnos addig nem tudunk a kikötöböl továbbhajózni.
mivel ez nem egy kalózhajó,ahol egymástól ellopunk kincseket,viszont   nem szeretnék különösebb szabályokat sem felállítani,ezért a közremüködést mindenkire rábízom,szabad kezet adok mindenkinek a toborozásban,rátok bízom a játék hirdetését..viszont sajnos csak úgy kincseket nem tudok szétszórni.egy picit azért szeretnék kapni én is ezért ezentúl többször össze kell ülnünk beszélgetésre. ezt pedig mindig az adott bejegyzésnél tehetjük meg.bármiröl,bármikor,bárhogyan………
….elárulóm,hogy a kincseket csak a derék matrózok kaphatják.:)
tehát készítsétek a böröndöket az utazáshoz,mert ha a 220 fös legénység felsorakozott,azonnal indulhatunk az elsö kis szigetünk meghódítására,ahol az elsö kincs felkutatása következik.
a 220 fö mindenképpen szükséges indulásnál.tehát amíg nem jön össze a létszám ,a hajó sajnos a kikötöben kell,hogy maradjon……bár én szívesen tovább hajóznék akár már ezen a héten…..és TI?
köszönöm elöre is a részvételt ,várlak titeket soksoksok szeretettel.:)
a játék lógója   :
 
Prsentation1
szép napot,xoxo_Heni
                               ………szólj,ha tudok segíteni……

Kommentare:

Cre-art Tünde hat gesagt…

Nagyon tetszik a varró-szobáról készített montázs.
Sajnos nálam is ilyesmi állapotok uralkodnak- mármint az előtte fotókon.
Az új játékban én is szeretnék részt venni.
:)

petitange hat gesagt…

Nagyon aranyos a játék-ötleted, remélem hamar összejön a legénység! :) Kíváncsian várom a további részleteket, ha elindulunk a kikötőből. :)

t®eb♥®etta hat gesagt…

Köszönöm a hozzászólásokat,én is remélem,hogy hamarosan nekivághatunk az utazásnak....:)